NEWS / NIEUWS

Springblossom show

Afgereisd naar Merselo met de meiden en groom Ashley. Elaine mocht als eerste de ring in met Ysselvliedts Hello Goldstar. Ze won de young handler rubriek en werd 1e in de First Ridden rubriek. Uiteindelijk werd Elaine Overall Reserve Mini Champion. Anwen showde Synod Rose Punch in de Young Handler rubriek 12-16 jaar. Rose had er zin in en ging haar eigen feestje vieren maar Anwen herstelde zich keurig en de jury vond dat ze het keurig oploste en werd uiteindelijk 1e geplaatst. Super trots op beide dames.Anwen mocht later ook groomen voor mama. In de zadelrubriek reden we eerst onze eigen show en later ging de jury de ponies ook nog narijden. Anwen mocht helpen de Rose punch af te zadelen en Yvette showde haar aan de hand en later reed de rijjury Rose zelf nog onder het zadel. Na overleg met de rijjury en jury(aan de hand)  eindigde we uiteindelijk op een 5e plaats. Aan de hand in de sectie C rubriek werk Rose 2e

Pentecost show

 2e Pinksterdag afgereisd naar Belgie met de sectie C merrie Synod Rose Punch en sectie A hengst Ysselvliedt's Hyram. Rose en Yvette mochten kwamen als 1e van start in de rubriek sectie C onder het zadel. Rose had er zin in. Ze lieten een nette verrichting zien en werden als 1e geplaatst.Daarna was het de beurt aan Anwen. Zij maakte haar debuut met Rosein de Young Handler class. Ze werden als 1e geplaatst. Later won Anwen het Overall Kampioenschap Young Handlers. s Middags was het de beurt aan Ysselvliedt's Hyram.  Prachtige verschijning. Hij zette zijn beste beentje voor en werd 1e geplaats in zijn rubriek. Ook Synod Rose Punch werd nog aan de hand geshowd door Yvette en werd 2e achter de latere Reserve Dagkampioen. 

 
 
 
 
Alden-Biesen show Belgie

In alle vroegte met de grote Happy Equine vrachtwagen op pad. Welsh Belgium organiseerde de gezellige show tijdens een oogstfeest bij het mooie kasteel te Alden Biesen.
We showde de sectie B merrie Ysselvliedts Silk Sonate. Zij kwam 1e in haar rubriek. Na een spannende strijd werden we uiteindelijk Reserve b Kampioen. Elaine deed mee met Ysselvliedts Hello Goldstar. Ze reed een keurige show en werd Overall Reserve Mini champion. Anwen showde Synod Rose Punch in de grote young handler rubriek en werd kampioen Young Handler.
Yvette reed met Rose Punch een keurige show. Rose was heerlijk ontspannen en liet ondanks alle drukte rond de ring een mooie verrichting zien en werd Overall reserve Performanche Champion. Al met al was het een geslaagde dag met prachtig weer!.

YSSELVLIEDTS NODAWL VERTREKT NAAR BELGIE

De schitterende Welsh sectie A hengst Ysselvliedts Nodawl is verkocht naar de familie de Koker in Belgie. De succesvolle 7 jarige zoon van Eqoes Pickle O had vorig jaar een succesvol showseizoen in Groot Brittanie. Dit jaar behaalde hij de hengstenpremium op de voorjaars show in Belgie. Hij dekte een mooi aantal merries dit jaar op Ysselvliedt en worden er verschillende veulens van hem in 2024 verwacht.

 
 
 
 
YSSELVLIEDTS HYRAM NAAR BORDEVALLEY STUD IN GROOT BRITTANIE

De appelschimmel hengst Ysselvliedts Hyram is verkocht naar de Bordevalley stud in Groot Brittanie. Hyram is een zoon van Vechtzicht Hywel uit een dochter van Pendock Legend. Dit jaar behaalde Hyram de felbegeerde WPCV premium en werd hij reserve sectie A kampioen. In Groot Brittanie zal Hyram onder het zadel en aan de hand geshowd worden en ook worden ingezet voor de fokkerij

 
 
VOS SECTIE A HENGST GLODDIAU CALON LAN VERKOCHT NAAR DUITSLAND

De vierjarige Welsh sectie A hengst Gloddiau Calon Lan is verkocht naar stal Springfire in Duitland. De zoon van Cascob Wild At Hearth werd in 2022 door stal Ysselvliedt geimporteerd. Op de voorjaarsshow van de WPCV behaalde Calon Lan vlot de felbegeerde premium. De sterk gebouwde en bewegende Gloddiau Calon Lan was afgelopen jaar populair op Ysselvliedt en worden er in Nederland een mooi aantal nakomelingen van hem verwacht.

 
 
 
 

ADRES

Jan Boerswegje 3,
8091 PD Wezep
+31(0)653480960
INFO@YSSELVLIEDT.COM

© 2023 Ysselvliedt. All Rights Reserved.