JONGE WELSH B HENGST YSSELVLIEDTS SEREN CHEVALIER VADER VAN TWEE KAMPIOENSVEULENS

De vijfjarige Welsh sectie B hengst Ysselvliedts Seren Chevalier heeft een mooi showseizoen achter de rug met zijn nakomelingen.

De zoon van meervoudig kampioen Glansevin Graffityi uit de Paddock Garmargue dochter Paddock Seren Lustre toonde dit jaar twee veulens die in zware competitie alle drie keer het veulen kampioenschap voor zich opeisten. In Heteren was het merrieveulen Fulnahos Agnes van Flip van Egten imponerend in haar bewegingen en werd naast veulen kampioen zelfs reserve dagkampioen van de sectie B. Helaas kon hij door een hoefzweer niet aanwezig zijn op de Nationale show. De andere Chevalier nakomeling heet Ysselvliedts Seren Chevalier hij won zijn rubriek op de internationale show in ermelo, werd veulen kampioen hetgeen hij herhaalde op de Internationale show in Hamaland waar hij zelfs supreme kampioen sectie B werd.

Fulnahos Agnes v. Ysselvliedts Seren Chevalier m. Fulnahos Freya fokk/eig. Flip van Egten. Kampioen in Heteren

Ysselvliedts Lord Lorenzo v. Ysselvliedts Seren Chevalier m. Ysselvliedts Lady Lindale. Veulen kampioen op de Internationale show Ermelo en veulen kampioen, supreme sectie B en overall veulen kampioen Internationale show Hamaland