STAL YSSELVLIEDT EN CORONA MAATREGELEN

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen op dit moment, zo ook op stal Ysselvliedt.

Wij zijn geopend, maar volgen de aangeven maatregelen strikt op.

Geen handen geven, 1,5 meter afstand, goed handen wassen en niet te veel mensen tegelijk op ons bedrijf.

U bent van harte welkom om uw merrie te brengen om te dekken of een pony te komen bezichtigen. Met die verstande dat u geen verdachte gezondheids klachten heeft, u aan de restricties houdt en met niet meer als twee personen komt.

Het zijn tijden die wij samen moeten doorstaan en laten wij hopen dat door de genomen maatregelen deze snel voorbij zijn. Wij wensen de getroffen mensen beterschap en sterkte.

Mocht u vragen hebben of gewoon even gezellig willen spreken over ponys u kunt ons altijd bellen op 06-53480960 

YSSELVLIEDT HENGSTENSHOW OP 18 APRIL AFGELAST IVM CORONA

Helaas kan onze jaarlijkse hengstenshow op 18 April aanstaande ivm met de Corona restricties geen doorgang hebben. Gezondheid voor alles! Wij zijn op dit moment druk bezig om een online hengstenshow voor u te organiseren. Houdt deze website in de gaten.

SYNOD GOLDFLAKE VERHUURD NAAR STAL LEYBUCHT IN DUITSLAND

De Palomino Welsh sectie A hengst Synod Goldflake is voor dit seizoen verhuurd aan de familie Siemers in Duitsland. Goldflake die in de herfst door stal Ysselvliedt, bij zijn fokkers werd aangekocht zal het team Leybucht hengsten daar versterken. Goldflake heeft in Groot Brittanie een grote staat van dienst in de fokkerij. Omdat wij Pinewell Jeronimo voor het laatst op onze stoeterij beschikbaar hebben dit jaar, en Stephen Siemers Goldflake heel graag wilde hebben heeft ons dit doen besluiten. wij wensen de familie Siemers veel plezier met Goldflake en hopen hem in 2021 bij ons op stal Ysselvliedt aan u te kunnen aanbieden.

NWPCS HENGSTENKEURING EEN GROOT FEEST MET MOOIE RESULTATEN VOOR STAL YSSELVLIEDT

Brynrodyn Lloyd, sectie A, v. Langvennen Nelson m/v. Cwmhendy Buster

Hafdre Iorwerth, sectie A  v. Hafdre Union m/v. Hafdre Irfonwy

Ysselvliedts Hightech, sectie A, Finglebridge Flying Pennant m/v. Pinewell Bucksfizz

Ysselvliedts New Jersey, sectie A v. Blanche Gemini m/v. Vechtzichts Hywel

Samorens Masterclass, sectie B v. Ysselvliedts Master Mascarade m/v. Lemonshill Royal Flight

Twisthoeves Romero, sectie B v. Dowland Jubilate m/v. Lemonshill Royal Flight

Skellorn Squire, Sectie B v. Skellorn Bronze Soldier m/v. Skellorn Consort

 

Ysselvliedts Songwriter verkocht naar Hongarije

De fantastische 5 jarige Welsh sectie B hengst is verkocht naar Zoli Takacs in Hongarije. Songwriter die in zijn moeder Eyarth Sonate naar Nederland werd geimporteerd heeft als vader de Royal Welsh kampioen Melau Montana.

More
Afscheid van een Legende Vechtzichts Hywel 1995-2020

Op de respectabele leeftijd moesten wij afscheid nemen van onze  legendarische Welsh sectie A hengst Vechtzichts Hywel

Hywel die als veulentje door ons werd aangekocht bij de familie Dobber groeide uit tot een bijzondere persoonlijkheid. Een geweldig karakter gehuld in een prachtig lijf dat het ideaal van een Welsh Mountain pony in onze ogen benaderde. In zijn grote zwarte ogen en spitse oortjes tekende het karakter van Hywel.

More
SPRINGLANE SYMPHONY VERKOCHT NAAR DUITSLAND

De 6 jarige Welsh sectie A hengst Springlane Symphony is verkocht naar Duitsland. De mooie goedfokkende zoon van Lacy Buzby dekte de afgelopen twee jaar op de bekende Blackhill stud in Wales. Symphony werd als drie jarige in Nederland goedgekeurd met een 1e premie.

EINDEGOOIS PRETTY CHARMER VERHUURD NAAR GERMO VROLIJKEN

De vierjarige Welsh sectie A hengst Eindegoois Pretty Charmer is voor het komend seizoen verhuurd aan Germo Vrolijken uit Lemelerveld. De prachtige zoon van Ysselvliedts Helcyon die in gezamenlijk eigendom is met zijn fokker floreerde op de afgelopen beide hengstenkeuringen. Beide malen 1A geplaatst in zijn rubriek. Vooral in 2019 was hij bij veel fokkers de gedoodverfde kandidaat voor het kampioenschap wat helaas niet zo mocht zijn. Zijn in 2019 geboren veulens wisten op te vallen en werd een van zijn dochters rubriekswinnaar op de nationale merriekeuring.