NEWS / NIEUWS

DEKVOORWAARDEN STAL YSSELVLIEDT UITGEBREID IN 2021

Na het  toenemende aantal dekking in 2020, heeft stal Ysselvliedt een aantal toevoegingen aan zijn dekvoorwaarden in 2021

01) Wij verzoeken dringend alle merries ingeent

(Influenza en stretococcus Equi) aan te leveren. Een dekstation blijft een verzamelplaats van ponys en willen wij hiermee de kans van evt besmettingen te voorkomen. Natuurlijk zullen wij  zoals altijd, onze uiterste zorg dragen voor alle merries gedurende het verblijf. Ponys zijn ten alle tijden op eigen verantwoordelijkheid/risico  van de eigenaar op station.

02) Standaard zullen wij  in 2021 WPCV dekbewijzen uitschrijven, mits er door de merriehouder wordt verzocht om dekbewijzen van het NWPCS of WPCS. Daar het NWPCS heeft aangegeven dat wanneer dekkingen in hun systeem zijn gezet, er geen restitutie kan plaats vinden van de dekafdracht factuur. Om vervelende discussies in de toekomst te voorkomen hebben wij gekozen voor deze oplossing. Dus graag bij het brengen van uw merrie duidelijk aangeven van welk stamboek u een dekbewijs wenst. Onze hengsten hebben bij alle drie de stamboeken een licentie en/of zijn erkend.

03) De hengst Ysselvliedts Special Edition zal beperkt ter beschikking zijn, reservering vooraf is aan te raden.

04) De hengst Synod Goldflake zal vanaf 15 april ter dekking zijn op stal Ysselvliedt.

05) In 2021 zullen de volgende hengsen op stal Ysselvliedt ter dekking zijn

     Sectie A; Maenaddwyn Hot Chocolate, Synod Goldflake, Ysselvliedts Special Edition en Ysselvliedts New Jersey

     Sectie B: Ysselvliedts Lord Markham, Samorens Masterclass en Carrwood Tom Ellis

Op dit moment wordt er door stal Ysselvliedt alweer hard gewerkt aan de hengsten brochure 2021. Ook zijn wij de voorbereidingen gestart voor een online hengstenshow. Wij hopen deze in de loop van maart via onze website, Facebook, istagram aan u te presenteren. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

ADRES

Jan Boerswegje 3,
8091 PD Wezep
+31(0)653480960
INFO@YSSELVLIEDT.COM

© 2023 Ysselvliedt. All Rights Reserved.