ANWEN EN YSSELVLIEDTS NOVA ZEMBLA SLUITEN ZOMERSHOWSEIZOEN AF MET NOG EEN KAMPIOENSJERP.

Anwen kon met haar ruin Ysselvliedts Nova Zembla haar geluk niet op tijdens de show van de Vriendenkring. de vierde kampioensjerp op rij prijkt nu boven haar bed op de slaapkamer.

Na de voorjaarshow van de WPCV, De Internationale show en de Nationale show werd deze succesvolle leadingrein combinatie wederom uitgeroepen tot kampioen en als kers op de taart algemeen Preformance kampioen. S avonds na de show mocht Nova zembla lekker de wei in om vakantie te vieren. 

Onze tweejarige palomino merrie Ysselvliedts Nanischa (v. Ysselvliedts Helcyon) werd derde geplaatst in een grote rubriek. Ook een mooie eerste plaats voor de tweejariger Vechtzichts Hywel zoon Ysselvliedts Hyram die in de vakkundige handen van Jose Bosman zijn showdebuut maakte.

De door Stal Ysselvliedt keurings klaargemaakte ponys scoorden ook goed.

De 4 jarige merrie Paaskamps Zonnemaire van Barend de Jong.werd 1e geplaatst in de jonge zogende merries. Bij de oudere zogende merries werd in een bijzondere sterke rubriek Schutsboom Morena van de familie Hilhorst tweede geplaatst achter de latere dagkampioene.  Bij de veulens na 1 mei scoorden Ysselvliedts hengsten uitzonderlijk goed. op de eerste en tweede plaats naskomelingen van Sunwillow Troy nl. Eindegoois Philly (e. fam. van de Bunt)en Airborne Montgomery (eig. fam. Meerburg) en op de derde plaats ook een bruine nl. Moritz K van Ysselvliedts Nushki, gefokt door de familie Hilhorst en aangekocht voor de opfok door stal Ysselvliedt. Het was weer een bijzondere gezellige keuring in Wezep

Eindegooi Philly , Het kampioensveulen dochter van Sunwillow Troy

Moritz K zoon van Ysselvliedts Nushki werd derde geplaatst

Ysselvliedts Nanischa werd derde geplaatst in de sterke rubriek tweejarigen.

Ysselvliedts Hyram (vechtzichts Hywel x Pendock Legend) werd eerste geplaatst in de rubriek jonge hengsten en versloeg daar mee de internationaal reserve jeugdkampioen 2017Paaskamps Zonnemaire v. Heniarth Dandare van Barend de Jong werd 1e geplaatst in de rubriek jonge zogende merries